Random header image... Refresh for more!

Koncept

Ved Ullerslev børne-og baby bazar kan du købe og sælge fra nyt til lettere brugt.  Bazarens stande er for alle – private såvel som små erhvervsdrivende.

Ullerslev børne og baby bazar er et nyt tiltag som to mødre omkringde tredive startede op 2011.

Første basar blev afholdt på Biskorptorp Hovedgård i Ullerslev, i oktober 2011, Vi havde 40 opstillede stande, hvilket betød at ventelisten blev lang. Vi har valgt at bevare arrangementet på Biskorptorp Hovedgård, selvom det betyder, at vi ikke kan udvide antallet af boder, men afholder til gengæld bazaren 2 gange årligt.

Navnet Ullerslev børne og baby bazar er som navnet lyder, et mekka for kvinder, mødre, søstre og veninder som holder af gode og billige fund. Farmand er også meget velkommen – bliver han udmattet kan han tage en slapper i ”hesteboksen” – som er omdannet til en hyggelig café.

Ideen med bazaren er at få samlet sælgere og købere på samme sted og få byttet, solgt og handlet så meget som muligt. Det er ikke kun brugt børne og baby tøj som bliver solgt, men også aflagt sko, barnevogne, legetøj, møbler samt andre lækre ting kan komme til at friste shoppegenet. Derudover har vi enkelte små erhvervsdrivende, som sælger nyt børne og baby udstyr, så der er også noget for dig som ikke ønsker at købe brugt. Fordelen ved at handle her fremfor på nettet, er at du fysisk kan mærke/se varen, og herudfra træffe dit valg.

Benyt dig af muligheden for at få ryddet ud i klædeskabet, loftrummet, kælderrummet og andre ”gemmer”. Kom af med det ‘gamle’ – så der er plads til alt det nye:0)

 

Hvad siger folk:

”Det er meget dyrt at købe de her ting i forretningerne. Her kan man få dem billigt, og ofte er tingene næsten som nye” Britt Sørensen

”Bazaren kan sagtens konkurrere med internettet” ” Jeg køber ikke så meget brugt til mine børn. Jeg ville egentlig gerne, men det er for besværligt at købe en trøje til 30 kr. over nettet. I dag får jeg købt noget” Dorthe Eriksen mor til 2 år.

”Jeg har allerede købt en del, men jeg synes egentlig det er meget klogt. Jeg synes, jeg bytter det det bedre” Fortæller Stine Maguire som har haft en bod på bazaren

”Jeg køber af og til brugt børne og legetøj over nettet, men det er meget federe at kunne se og røre tingene inden man køber det. Det kan man her.” Tange Sørensen mor til 2.